Project EHS Meetkerke

GLOEDNIEUW HIPPISCH CENTRUM

Toonaangevend industrieel project voor 'European Horse Services'. De donkere kleur van de ramen is prachtig in combinatie met de kleur van de betonelementen. Aan de grote raampartijen werd gewerkt met screens die een perfecte lichtinval waarborgen.

Project Fluisterbos Oostende

RENOVATIE WAARDEVOL ERFGOED

Dit project is een perfecte combinatie van oud en nieuw. Het originele karakter van de voorgevel uit het begin van de 20e eeuw werd gerespecteerd door gebruik de maken van een steellook reeks. De achterzijde met glasgevel, taatsdeuren en hefschuiframen zorgen voor een maximale lichtinval in het woongedeelte.

Project Assebroek (Brugge)

STRAKKE KOPPELWONING

Om een maximale tuinbeleving te versterken in alle seizoenen werd geopteerd voor een grote glaspartij. De woning werd voorzien van een monorail schuifraam. De verzonken onderregel zorgt voor een comfortabele overgang tussen binnen en buiten. Afwisseling van zwarte structuurlak en witte crépi zorgen voor een prachtig contrast.

Project Dudzele

MODERNE DOKTERSPRAKTIJK

Voor de realisatie van deze moderne dokterspraktijk werd gespeeld met de vorm en de schaduwen van het gebouw. De ramen werden zo ver mogelijk weggewerkt achter het pleisterwerk voor een maximaal glaszicht en een minimalistische look.

Project Meulebeke

MODERNE ALLEENSTAANDE WONING

De grote glaspartijen op de achtergevel zorgen voor een maximale lichtinval in de open leefruimte. De combinatie van de gebruikte materialen zorgt een eigentijds design.