Paralline

Deze aluminium gevelbekleding is herkenbaar aan zijn parallel lopende aluminium lijnen en sluit mooi aan op alle raam- en deursystemen van Reynaers Aluminium. Zo kan de architect altijd een origineel ontwerp creëren en ontstaat een totale geveloplossing met een ‘single design look’. Paralline stelt de vakman in staat om een originele accentmuur in aluminium toe te voegen. Bij renovatie zorgt deze aluminium gevelbekleding voor een interessant contrast tussen oud en nieuw, bij nieuwbouw of projectbouw voor een unieke esthetische toets.

Een unieke esthetische toets.

Zowel binnen- als buitenshuis tilt Paralline het uitzicht van woningen naar een hoger niveau. Het systeem voegt onder meer een esthetische toets toe als bekleding van gevels, voordeuren, garagepoorten, of bij ramen die inspringen. Het kan ook toegepast worden bij een muur die van binnen naar buiten doorloopt. En dankzij speciaal ontwikkelde hoekprofielen loopt het strakke totaaldesign ook op hoeken naadloos door.

Eindeloze ontwerpmogelijkheden.

Paralline kan naadloos worden verbonden of gecombineerd met elk gevelelement van het gebouw, inclusief ramen en deuren. Gebruik de profielen horizontaal of verticaal, in subtiele of meer uitgesproken dieptevariaties of in een combinatie van verschillende stijlen voor een unieke look: de ontwerpmogelijkheden zijn bijna eindeloos. Bovendien zijn alle profielen verkrijgbaar in een aantal hoogwaardige gepoederlakte en geanodiseerde afwerkingen, voor die finishing touch op maat.

Inspiratie

Visionair appartement

Bekijk meer foto’s
Dudzele

RENOVATIE VILLA

Bekijk meer foto’s
Fluisterbos Oostende

RENOVATIE WAARDEVOL ERFGOED

Bekijk meer foto’s
Meer laden