PVC

Uitzicht

De geapprecieerde elegante vorm met de lichtjes afgeronde kanten heeft bijzondere kleine zichtvlakken en past zich door de neutrale optiek aan iedere bouwstijl aan. Dankzij de twee soorten folies namelijk de houtnerf- en vlakke folie kan u PVC ramen gebruiken in zowel moderne als traditionele bouwstijl. Onze elegance stijl geeft onze ramen een klassieke en traditionele look dankzij de sierlijsten die aangebracht worden.

Kleuren

De kleur wordt bepaald door een folie die zowel op de buitenkant of de binnenkant van het raam kan aangebracht worden. Er zijn in het totaal 52 verschillende folies beschikbaar zowel voor de binnenzijde als de buitenzijde. De kleuren gaan mee met de meest hedendaagse trends.

Isolatie

Ramen uit kwaliteitsprofielen leveren optimale prestaties wat warmte-isolatie betreft en helpen zo te besparen op stookkosten. Door hun grote stabiliteit zijn klasse-A-profielen ook perfect voorbereid op een zware triple beglazing waarmee optimale isolatiewaarden worden behaald. U vermindert zo de CO2-uitstoot en creëert daarnaast meer wooncomfort, wat bijvoorbeeld te danken is aan het gelijkmatige temperatuurverloop op de binnen oppervlakken van de ramen.

Milieu

Alle profielresten vanuit de productie en oude PVC ramen worden op de meest milieuvriendelijk wijze gerecycleerd tot nieuwe profielen en/of accessoires die niet enkel in de raamsector worden ingezet.

Inspiratie

Profielen en systemen

SOFTLINE 82 (MD)

Warmte-isolatie en stabiliteit.

Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan alle eisen. De thermisch geoptimaliseerde profielgeometrie zorgt voor optimale isolatiewaarden.

De unieke VEKA kwaliteit – dikwandige profielen volgens KOMO-klasse A – staat borg voor ongekende stabiliteit. Daardoor kunt u met een gerust hart voor verdiepingshoge glasoppervlakken kiezen. Ze zijn bestand tegen hoge windbelasting: ze staan als een huis.

SOFTLINE 70 (AD)

Het VEKA systeem met het klassieke design – nu ook verkrijgbaar in 70 mm inbouwdiepte. De geliefde elegante vorm met de licht afgeronde kanten maakt een bijzonder lage kijkbreedtes mogelijk en past zich aan elke montagesituatie aan dankzij het neutrale uitzien.

Deze 70-mm-versie van het beproefde SOFTLINE systeem biedt nog meer stabiliteit en nog betere isolatie-eigenschappen – en vooral dankzij dezelfde inbouwdiepte een volledige compatibiliteit met onze andere 70-mm-systemen.

Vekaslide

Het hef-schuifdeursysteem voor een persoonlijke inrichting.

  • Isolatiewaarde van Uf = 1,4 W/(m²K)
  • Een beglazingsdikte tot 52 mm maakt het gebruik mogelijk van sterk isolerend, functioneel glas en dus waarden tot Ud = 0,8 W/(m²K) bij gebruik van sterk isolerende driedubbele beglazing
  • Duothermisch gescheiden dorpel met geïntegreerde isolatiespie voor hoogste energie-efficiëntie, rolstoelvriendelijk door lage inbouwhoogte (50 mm)
  • Klassiek design met elegant afgeronde randen
  • Optioneel ook met aluminium voorzetelement verkrijgbaar voor een grote variëteit aan mogelijkheden voor de vormgeving.
vekaslide